All inclusive vizsgálat

Orvosi konzultációval egybekötött eljárás, a nyelőcső, gyomor és a vékonybél kapszula endoszkópia. Az eljárás alatt a hotelszobánkban pihenhet.

Fájdalommentes vizsgálat

A kapszula vizsgálat során a kapszula mozgatása és előre haladása a páciensnek nem jár fájdalommal.

Navigációs Kapszula

Mágnesesen irányítható, a kapszulába épített minikamerát a páciens egyszerűen lenyeli, majd robotilag precízen irányítható.

100% steril környezet

A kapszula vizsgálatot teljesen steril, egyszer használatos kapszula endoszkóppal végezzük.

Kapszula endoszkópia

A kapszula endoszkópia vizsgálat a fájdalommentes tükrözés új lehetősége!

navigációs kapszulaTükrözés helyett?

A kapszula endoszkópia kiválóan alkalmas általános tápcsatornai szűrővizsgálatra, azonban nem helyettesíti teljes mértékben a hagyományos tükrözést, mivel a tápcsatorna bizonyos szakaszairól csak részleges információk nyerhetők, és szövettani mintavételre egyelőre nem alkalmas.

Amennyiben tükrözéses vizsgálat vár Önre, de fenntartásai vannak a hagyományos endoszkóppal végzett vizsgálatokkal kapcsolatban, akkor keresse fel klinikánkat, kellemes környezetben, fájdalommentesen, endoszkóp nélkül végezzük el a vizsgálatot! A vizsgálat idejére hotelszobát biztosítunk.

Tekintse meg kisfilmünket

Navigációs Kapszula

BETEGBARÁT TECHNOLÓGIA

A CE minősítéssel rendelkező kapszula endoszkópos rendszer fejlesztői és gyártója messze legfontosabb szempontként kezelte a kapszula vizsgálatra kerülő betegek biztonságát és a vizsgálat szövődmény mentességét. A kapszula minimalizált mérete (alig 24mm x 11mm), fizikai tulajdonságai és élettartama (11 óra működési idő) olyan betegbarát konstrukciót kínálnak, melyek ideálissá teszik a rendszert akár gyermekek illetve idős betegek vizsgálatára is.

Centrumunkban minden kapszula endoszkópos vizsgálatot személyes konzultáció előz meg, így csökkentve az esetleges szövődmények előfordulását. Tekintse meg a vizsgálatot bemutató kisfilmünket!

PÁCIENSEINK MONDTÁK A KAPSZULA VIZSGÁLATOKRÓL

Vélemények és beszámolók a magánklinikánkon végzett kapszula endoszkópiáról.

Az alábbi beszámolók, vélemények és tapasztalatok az Endo-Kapszula Magánorvosi Centrum pácienseitől származnak. Többségük a belgyógyászati/gasztroenterológiai konzultációt és szokásos fizikai- és laborvizsgálatokat követően kapszula endoszkópos vizsgálaton (nyelőcső, vékonybél és/vagy vastagbél kapszulavizsgálat) “estek át” magánklinikánkon. Köszönjük a bizalmat és a kedves szavakat!

Teljesen fájdalommentes a vizsgálat, ameddig végigért a kapszula addig kényelmesen olvasgattam. A vevő sem volt olyan kényelmetlen mint azt előre vártam. Remélem a vizsgálat lelete is hasonlóan jó lesz mint amilyen kedvesek voltak a nővérek és orvosok.

Köszönettel: G.J. – 2014.08.28.

Először is fantasztikus a környezet, ahol az itt töltött időt igyekszik az ember “feledni”. Az első perctől az utolsóig nagy odafigyelésben és MOSOLYGÓS arcokban kaptam meg a kezelés kellemetlenségeit (bár ilyen nem volt). Jobban aggódtam, mint kellett volna, de az itt dolgozók szaktudása, hozzáértése és kedvessége mindenért kárpótolt. Imádnivaló ez a sok mosolygós arc, tartsák meg jó szokásukat!

Köszönöm és további sok sikert kívánok: T.G. 2013.11.24.
UI:Köszönöm a finom kekszet!Már nagyon éhes voltam:-)

Az interneten találtam Önökre és ismerősön keresztül lett időpontom. Nagyon köszönöm, hogy ezt  a kellemetlen vizsgálatot és a korábbi nem túl kellemes emlékemet elfeledtették a körülményekkel, a kedvességükkel, az udvarias, segítőkész és precíz munkájukkal. Hihetetlen az a nyugalom, ami itt mindenkiból árad. További sok sikert kívánok mindannyiuknak!

Köszönök szépen mindenkinek mindent! J.M. 2013.11.21.