Kapszula Endoszkópia

Kellemes környezetben

Kiváló szakmai háttérrel

Kedvező árakon

Rövid előjegyzési idővel

navigációs kapszulakapszulás tükrözéskapszulás tükrözéskapszulás tükrözés

Pácienseink mondták a kapszula vizsgálatokról

Vélemények és beszámolók a magánklinikánkon végzett kapszula endoszkópiáról.

Az alábbi beszámolók, vélemények és tapasztalatok az Endo-Kapszula Magánorvosi Centrum pácienseitől származnak. Többségük a belgyógyászati/gasztroenterológiai konzultációt és szokásos fizikai- és laborvizsgálatokat követően kapszula endoszkópos vizsgálaton (nyelőcső, vékonybél és/vagy vastagbél kapszulavizsgálat) “estek át” magánklinikánkon. Köszönjük a bizalmat és a kedves szavakat!

Teljesen fájdalommentes a vizsgálat, ameddig végigért a kapszula addig kényelmesen olvasgattam. A vevő sem volt olyan kényelmetlen mint azt előre vártam. Remélem a vizsgálat lelete is hasonlóan jó lesz mint amilyen kedvesek voltak a nővérek és orvosok.

Köszönettel: G.J. – 2014.08.28.

Először is fantasztikus a környezet, ahol az itt töltött időt igyekszik az ember “feledni”. Az első perctől az utolsóig nagy odafigyelésben és MOSOLYGÓS arcokban kaptam meg a kezelés kellemetlenségeit (bár ilyen nem volt). Jobban aggódtam, mint kellett volna, de az itt dolgozók szaktudása, hozzáértése és kedvessége mindenért kárpótolt. Imádnivaló ez a sok mosolygós arc, tartsák meg jó szokásukat!

Köszönöm és további sok sikert kívánok: T.G. 2013.11.24.
UI:Köszönöm a finom kekszet!Már nagyon éhes voltam:-)

Az interneten találtam Önökre és ismerősön keresztül lett időpontom. Nagyon köszönöm, hogy ezt  a kellemetlen vizsgálatot és a korábbi nem túl kellemes emlékemet elfeledtették a körülményekkel, a kedvességükkel, az udvarias, segítőkész és precíz munkájukkal. Hihetetlen az a nyugalom, ami itt mindenkiból árad. További sok sikert kívánok mindannyiuknak!

Köszönök szépen mindenkinek mindent! J.M. 2013.11.21.